Menu Close

Par korisnih informacija o usluzi rent a car

Malo ko zna da usluga rent a car-a postoji još od 1916. godine. Za osnivača rent a car industrije smatra se Džo Sandres iz SAD-a. On je u Nebrsaci pokrenuo ovaj biznis i u to vreme imao je samo jedan model automobila koju mu je služio za iznjmljivanje. U pitanju je bio model automobila Ford. Nedugo zatim njegov posao se rapidno širio da bi ubrzo iznajmljivao čak 18 automobila po ceni od 10 centi po jednoj milji.

Rent a car danas

Rent a car industrija prilično je popularna poslednjih par godina. Međutim kao i na mnoge industrije i na ovu industriju je uticala pandemija i generalno otežala poslovanje. Nakon što se situacija smirila ljudi su  krenuli sa putovanjima pa se tako i rent a car usluga ponovo aktivirala. Brojni su razlozi iznajmljivanja automobila danas, od toga da nemate svoj automobil ili iz nekog razloga ne želite da ga vozite do toga da želite na putovanje sa prijateljima i decom i da u tom slučaju doazi u obzir samo veći automobil koji nemate kod svoje kuće i vrlo rado bi ga iznajmili. Danas rezervaciju automobila možete izvršiti vrlo lako, potreban vam je internet i da na svom pretraživaču ukucate ključne reči poput rent a car, rent a car Beograd, ili pak rent a car aerodrom ukoliko želite da nađete agenciju koja ima i ovu mogućnost. Sam pretraživač izbaciće vam pregršt opcija, na vama je samo da odaberete ono što vam najviše odgovara. Ako želite da iznajmite neki određen model automobila savet je da rezervaciju vozila izvršite ranije i da ne čekate da se približi datum putovanja. U Beogradu postoji veliki broj rent a car agencija koje nude brojne pogodnosti i poseduju bogat vozni park, jedna od njih je Bel renta car. Ukoliko niste sigurni koju bi agenciju odabrali uvek možete pogledati na internetu google recenzije ili komentare korisnika usluge dotične agencije i steći bar generalni utisak o samoj agenciji i njenom poslovanju. 

Pogodnosti rent a car-a

Baš kao što smo napomenuli postoje brojne pogodnosti koje danas agencije nude. Ukoliko u Beograd stižete avionom znajte da vas već na aerodomu može sačekati prethodno rezervisan automobil. Rent a car aerodrom Nikola Tesla jako je popularna usluga među turistima. Zapravo bez fizičkog odlaska u agenciju automobil možete rezervisati i biti bez brige jer će vas vozilo sačkati po dolasku na aerodrom u našu zemlju. Isto je i sa drugim aerodromom koji nije lociran u Beogradu kao pomenuti aerodrom Nikola Tesla već aerodrom Konstantrin Veliki u Nišu. Možda niste znali ali zbog cele stuacije sa pandemijom cene usluga rent a car-a su sada niže nego pre pandemije pa ako do sada niste koristili ovu uslugu možda je sada pravo vreme. Možete biti bez brige jer rent a car agencije poštuju opšte preporuke i maksimalno brinu o vozilima koji se redovno dezinfikuju i čiste. Među brojnim pogodnostima moramo spomenuti i mogućnost iznajmljivanja automobila sa sve vozačem. Dakle ukoliko niste vozač ovo je idealna opcija za vas. Takođe je popularna među poslovnim ljudima.