Menu Close

Ar rent a car Beograd

 

Ar rent a car Beograd je jedna od mnogih firmi koja se bavi iznajmljivanjem vozila u Beogradu. Ako ste se odlučili za rentiranje vozila, predlažemo Vam da pogledate njihovu ponudu vozila koja je stvarno velika.

Ar rentacar nudi odlične cene za korisnike koji iznajmljuju vozila na duži vremenski period.

Klase automobila

Ar rent a car Beograd nudi automobile iz više klasa. Kako najpovoljnije tako i lux klasu vozila. Predlažemo da pogledate njihov vozni park i rezervišete vozilo koje vam najviše odgovara, i vama i vašem budžetu.

Gde se nalaze?

Ar rent a car se nalazi na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu a možete ih vrlo lako kontaktirati putem njihovog sajta pa preuzeti vozilo na lokaciji koja vama odgovara.

Iznajmljivanje vozila kod njih je veoma sigurno, jer pored široke ponude vozila koju imaju vode računa o sigurnosti i ispravnosti svakog vozila. Redovni servisi vozila su obavezni.

Dodaci

Uz najam vozila, nude i širok izbor dodataka za vozila, pa tako možete uz vrlo malu doplatu iznajmiti neophodne dodatke za automobil. Dodaci će omogućiti da se osećate veoma prijatno i mogu vam i pomoći da pronađete željenu adresu ako izaberete GPS navigaciju. U ponudi su naravno i sedišta za decu, lanci za sneg, krovni kofer i sve drugo što će vam možda biti interesantno.

Ukoliko ste neodlučni, ljudi iz Ar renta car agencije će vam pomoći da lakše izaberete automobil, kada im opišete za šta vam je potreban.

Njihovo predstavništvo možete pronaći i u Aranđelovcu odakle nam i dolaze, ali svakako ukoliko slećete na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, potražite ih na dolaznom terminalu, ili ih jednostavno obavestite o vašem letu a oni će vas sačekati i odvesti do vašeg automobila.

Rentiranje vozila je odličan izbor ako malo ostajete u Beogradu ili ste se ipak odlučili za neki duži put jer ne morate da vodite računa o ispravnosti vozila. Ar renta car agencija vodi računa o tome i kod njih uvek možete očekivati ispravan i siguran automobil.