Menu Close

Ljubimac u stanu

Kako provodite vreme tropskih vrućina, ukoliko niste otputovali na neku egzotičnu destinaciju, ili bar do primorja u komšiluku? Lekari savetuju da se najtopliji deo dana provede kod kuće, kako ne bi bilo neželjenih posledica izloženosti jakom suncu i temperaturi od preko 40 stepeni. Još ako uz to imate klimu, poželećete da ne izađete is svog doma tokom celog leta. Međutim, šta ako vam svakodnevni boravak kod kuće dosadi? Ima li tu rešenja? Ima. Jeste li razmišljali o kućnom ljubimcu?

Ako ga već imate, onda ste rešili jedan deo problema – nikada vam neće biti dosadno. Ali, jete li razmišljali da i vaš pas ima potrebe kao i vi. Osim socijalizacije, njemu je potreban i kvalitetan odmor tokom vrelih letnjih dana. Kreveti za pse su pravi odgovor kada sebi postavite pitanje kako da učinite da se vaš pas oseća prijatno, kako da mu povećate udobnost, i kako da odmori svoje telo na najoptimalniji način, kako bi prikupio dovoljno energije za šetnju u kasnim večernjim satima kada se živa u termometru počne spuštati, a svežina, ukoliko je moguće naći je u vrelim letnjim danima, povećavati.

Kreveti za pse su idealno rešenje ukoliko vaš pas i vi spavate u isto vreme iz jednog praktičnog razloga. Ukoliko vaš pas spava sa vama u vašem krevetu, možete ga nehotice povrediti prilikom okretanja u snu, a to je nešto što sasvim sigurno ne želite. Koliko god da vam je lepo što pored vas spava vaš ljubimac, koliko god se radovali njegovim uzdasima u njegovom snu pravednika, ipak je bolje da spavate – odvojeno.

Još jedan element koji će povećati udobnost i omogućiti miran san vašem psu jesu jastuci za pse. Kada već kupite krevet svom psu, logično je da ga upotpunite jastukom na koji će vaš pas nasloniti svoju glavu kako bi za sebe pronašao najudobniji položaj. Ovi jastuci su sačinjeni od najvalitetnijih materijala, mekani su i prijaće vašem psu. Psi prosto obožavaju jastuke. Osim što ih koriste kao uzglavlje za spavanje, oni vole i da sede na njima, ili da se igraju njima. Jastuci psima jako brzo postaju najomiljenija igračka i uvek će trčati za vama ako im ih uzmete.

Kreveti i jastuci za pse dostupni su u različitim veličinama, shodno rasi, starosti i veličini vašeg psa, a takođe ih možete birati u različitim dezenima shodno polu vašeg psa, ili nekom drugom kriterijumu: ukoliko, na primer, želite da se uklapaju u vaš enterijer, ili iz bilo kojeg drugog razloga. Dodatnu pogodnost kada razmišljate o kupovini kreveta i jastuka za pse predstavlja i činjenica da su oni mobilni i lako prenosivi te ih, ukoliko planirate odmor ili putovanje, možete vrlo lako spakovati i obezbediti udobnost svom psu bilo kuda da ga vodite.

Već nakon prve upotrebe kreveta i jastuka za pse videćete koliko će vaši najbolji drugari biti živahniji i orniji za igru, jer su dobili odmor koji do tada nisu imali. Sa njima ćete i vi i vaš pas lakše podneti tropske dane. Za koji ste se dezen odlučili?