Menu Close

Event Centar – Savršen način za profesionalno organizovanje svih vrsta proslava

Organizacije proslava nikada nije bilo lakše. Danas je dovoljno otiči u Event Centar izabrati ponuđene opcije i menadžeri će prema vašim instrukcijama organizovati provod za pamćenje.

Dakle, nije reč samo o prostoru za slavlja, već o ponudi čitave logistike za organizaciju veselja, a da pri tome svaka organizacija izgleda jedinstveno i nesvakidašnje.

Bilo da organizujete korporativnu proslavu ili poslovno okupljanje, prvi ili osamnaesti rođendan detetu, svadbu ili nešto sasvim treće… jedan centar može da ispuni sve vaše zamisli ili da organizuje slavlje u skladu sa nekim od prethodno napravljenih ponuda.

Sve je moguće ispuniti, a razgovor sa menadžmentom centra će pomoći da se donesu prave odluke i dogovore detalji koji će vaš događaj učiniti savršenim. Nastavite sa čitanjem i upoznajte se sa novim u organizaciji svih vrsta okupljanja.

Event Centar – mesto za kreiranje fantastičnih momenata koji se večno pamte

U zavisnosti od vaših potreba, Event Centar može da organizuje sasvim malu proslavu do 100 ljudi ili onu koja obuhvata nekoliko stotina zvanica.

Ipak, bez obzira na broj gostiju, prostor se može prilagoditi tako da ne bude ni pretrpan, a ni prazan.

Organizatori se prilagođavaju vrsti događaja koji se organizuje pa ni jedno okupljanje ne liči na neko drugo.  

Neki događaji iziskuju okrugle, neki četvrtaste stolove. Nekima je potreban svečani sto, nekima barski stolovi sa ili bez visokih stolica… Nekada je potrebno da se prostor podeli na dva dela kao što je prostor za venčanje i proslavu svadbe ili prostor za zabavu dece tokom glavnog slavlja…

Sve se može organizovati i to tako kao da je mesto predviđeno baš za vaš broj gostiju i vrstu događaja koji se proslavlja.

Ekskluzivna lokacija i elegantno uređen prostor

Event Centri su osmišljeni tako da oduševe sve goste i pre nego što se uđe u sam objekat. Najbolje ćete pronaći u našem glavnom gradu jer su tu najveći objekti sa najpotpunijom ponudom za sve vrste slavlja.

Idealne lokacije su smeštene i u najlepšim delovima grada, a jedan od primera je i u podnožju Kalemegdana, sa pogledom na reku Savu pa gosti imaju priliku da uživaju u bajkovitom eksterijeru. 

Ako prostor poseduje terasu, ona je najčešće sa fenomenalnim pogledom pa se i tu mogu organizovati proslave kada to vreme dozvoli.

Pod ekskluzivnom lokacijom se misli i na lak dolazak i odlazak svih gostiju jer su to delovi grada koji imaju pristup brojnim saobraćajnicama. Dovoljno parking mesta i obezbeđeno čuvanje kola se podrazumeva pa će svi gosti uživati u proslavi neće morati da brinu o detaljima poput ovih.

Tehnička oprema za najbolju podršku organizaciji

Za razliku od klasičnih sala, u Event Centrima se dobija odlična vizuelno-zvučna podrška, kako uz pomoć rasvete, ozvučenja, tako i grafike i projektora.

Zbog toga su ovi prostori jednako dobri za organizaciju konferencija, promocija, multimedijalni sastanci, ali i jedinstveno osmišljenih proslava privatnog tipa

LED ekrani, projektori, digitalno povezivanje… će osigurati realizaciju svake ideje bez nabavke dodatne opreme jer će menadžeri centra sve organizovati umesto vas i na raspolaganje vam staviti najsavremeniju opremu.

Najlakše dekorisanje prostora

Prostor se lako transformiše u izgled po želji, ali je osnovno uređenje sačinjeno od elemenata koji spadaju u visoku eleganciju. 

Kvalitetni podovi, zidovi, luksuzna rasveta, razne vrste stolica…su preduslov da se lako kreira svaka priča koja treba da bude ispričana na jednom okupljanju. Mogućnost organizacije proslave na otvorenom jednako efikasno kao i u zatvorenom je takođe velika prednost i pogodnost u organizaciji.

Dekoraterima je posao znatno olakšan kada imaju izbor i mogućnost pa da koriste razne vrste stolova, stolica, stolnjaka, pribora za ručavanje, svetlosne dekoracije…i da na to dodaju cvetne aranžmane i detalje kao „tačku na i“ za završni pečat u uređenju.

Ketering po želji i ceo tim za posluživanje

Najbolje je ako pronađete Event salu koja ima svoju kuhinju i ceo tim za posluživanje jer je reč o licima koji rade u tom prostoru i znaju kako da se organizuju na najbolji način kakav god da je tip proslave.

Pored standardnih vrsta meniia, uvek je moguće i zatražiti izmene, različit tip posluživanja i topla i hladna jela koja će uvek biti odgovarajuće temperature.

Hrana i piće čine važan deo svakog okupljanja, a vi možete birati  između finger-food vrsta, klasičnog posluživanja, hladnih obroka ili toplih jela koji će se nadopunjavati i tako uvek biti sveže tokom čitave večeri.

Opcija za otvoreni koncept proslave

Pored unapred pripremljenih scenarija i varijanti za organizaciju događaja, Event Centar je u mogućnosti da klijentima izađe u susret i osigura ispunjenje ideja i želja koje su im izneli. 

To je zahtevan proces koji mogu da ispune samo najbolji jer nije uvek lako obezbediti ponudu koja nije standardna u svom opisu. Nekada je reč o drugačijoj vrsti uređenja, nekada o drugačijem konceptu proslave, nekada o drugačijoj vrsti hrane i pića… važno je da radnici centra mogu da ozbiljno razmotre sve zahteve i da se prilagode željama klijenata u najvećoj meri. 

Ovo je nešto što izdvaja uspešnije u svom poslu i donosi usmenu reklamu zadovoljnih klijenata što je važno u poslu koji ima veliku konkurenciju koja se konstantno unapređuje i donosi novitete u svoju ponudu.

Menadžeri olakšavaju organizovanje i svih drugih detalja

Za zabavu je potrebna muzika, ali vrlo često i dodatne opcije kakve su bebisiteri, animatori, performeri

Iako ovo nije u sklopu ponude Event Centra, menadžeri imaju brojne kontakte pa će vam pomoći da odaberete najbolje osobe kao podršku organizaciji proslave.

Osim toga, treba će vam i usluga cvećare, dekoratera, fotografa, snimatelja… i tu je odabir znatno olakšan, možete videti primere prethodnih poslova i na osnovu toga odabrati pripremljene kontakte.

Mnogo je lakše na ovakav način organizovati događaj nego samostalno tražiti odlične saradnike jer to može biti dugo i zamorno, a da na kraju opet ne pronađete najbolje u svom poslu.

Ako ste odlučili da organizujete proslavu, organizacija započinje sa izborom odgovarajućeg mesta za slavlje. Izborom Event Centra ne dobijate samo lokaciju i salu, već i mnogo toga više za najlakšu organizaciju događaja koji fantastično izgledaju.

Sa menadžerima se lako dogovaraju uslovi koji se odnose na organizaciju, dobijaju se dobri saveti i pronalaze kontakti za sve dodatno što vam je potrebno da sala ima. Ceo proces se može uraditi mnogo brže, efikasnije i jeftinije nego da ste samostalno učestvovali u organizaciji svake stavke.

Na kraju svega će vam ostati prelepe uspomene na jedan fenomenalno organizovan dan koji će pamtiti svi prisutni gosti.