Menu Close

Super ideje za savršenu proslavu Nove godine

Sredina je decembra i svi se pitaju gde za Novu godinu,  šta obući, da li slaviti napolju ili je bolje odabrati proslave unutra? Dilema je puno, a mi vam donosimo zanimljive predloge za sjajan provod i zabavu za sve okupljene.

Nastavite sa čitanjem i otkrijte fenomenalne destinacije za najluđu noć. Odbrojavanje počinje…

Beograd je najbolji odgovor na pitanje – Gde za Novu godinu?

Naša prestonica je uvek rado posećena jer svakog turistu očekuje odličan provod, a tako je i za Novu godinu. 

Zapravo, Beograd tokom čitavog decembra i januara organizuje događaje zbog kojih svako poželi da ostane dan duže i poseti provod više.

U hali Beogradskog sajma je novogodišnji vašar, na ulicama muzika, predstave, koncerti, manifestacije i to i za decu i za odrasle. I što smo bliže 2024.to je zanimljivije i lepše. 

Kuvano vino, novogodišnje pesme, klizališta… još puno toga se nudi i sve će vam se dopasti, ovo i još puno toga više zato i predlažemo kada planirate proslavu dočeka Beograd izaberete za kraći odmor i uživanje u pretprazničnoj atmosferi.

Ipak ostaje pitanje gde za Novu godinu pa vam predlažemo da rezervišete mesto u nekom od beogradskih restorana koji imaju živu muziku i savršen meni. U noćnim klubovima i splavovima je veća gužva i manje mesta za sedenje, ali ako volite takvu atmosferu – naš glavni grad ima provod i za vas.

Prošetajte i do trgova jer se u Beogradu doček proslavlja širom grada, a ako vam provod bude odličan, ostanite i za reprizu.

Sigurno je da ćete dobiti inspiraciju gde za Novu godinu u kako da se provede odlično.

Planine u novogodišnjoj noći

 

Kako se približava Novogodišnja noć, planine širom sveta oživljavaju u čaroliji zimskog sjaja. Sneg koji nežno prekriva vrhove i padine stvara bajkovit pejzaž, idealan za doček najluđe noći. Skijališta se pretvaraju u svetleće oaze zabave, sa šarenim svetlima i muzikom koja odjekuje među borovima. Ovde, visoko iznad svakodnevnog života, posetioci doživljavaju jedinstven spoj mira prirode i uzbuđenja prazničnih proslava. Dok se vatrometi odbijaju od snježnih padina, stvarajući spektakl svetlosti i boja, planine postaju savršena pozornica za ispraćaj stare i doček Nove godine, pružajući nezaboravno iskustvo koje ostaje u srcu zauviek.

Naše najveće planine Zlatibor, Divčibare, Tara i Kopaonik imaju tradicionalno organizovane dočeke svake Nove godine i predlažemo vam da jednom svakako iskusite i ovakvu proslavu.

Sneg je zagarantovan u decembru pa vas čeka prava zimska atmosfera. Računajte i na temperature u minusu, vetar, mraz…sve ono što Nova godina predstavlja.

Doček se organizuje na više lokacija, i u lokalima i na otvorenom. Razmislite šta bi voleli da doživite, toplo se obucite i proslava može da počne.

Naravno, odlična ideja je i da iznajmite planinsku kolibu pa da sa dragim ljudima, u jedinstvenom ambijentu dočekate 2024. godinu.

Razmislite gde za Novu godinu, pa ako je nešto od ovoga vaš izbor rezervišite mesta na vreme jer planine imaju znatno manje prostora nego što je to slučaj u gradovima.

Banjski turizam za praznike

Banjski turizam za Novogodišnje praznike predstavlja izvanredan način da dočekate Novu godinu u opuštenom i luksuznom ambijentu. Uživanje u termalnim vodama, masažama, i wellness tretmanima tokom praznika pruža idealnu priliku za beg od svakodnevnog stresa i opuštanje uma i tela. Osim toga, banje često nude bogatu kulturnu i gastronomskU ponudU, omogućavajući posetiocima da istraže lokalnu kulturu i tradiciju.

Ova tradicionalna praksa postaje sve popularnija među putnicima koji žele da se izmaknu od gradske vreve i stresa tokom praznične sezone. Termalni spa centri nude gostima priliku da se opuste u toplim bazenima i uživaju u wellness tretmanima, dok se veče dočeka Nove godine često organizuje uz prelepe gala večere i zabave. Ova kombinacija blagostanja i proslavljanja čini banje idealnim mestom za stvaranje nezaboravnih uspomena tokom Novogodišnjih praznika.

Doček se često organizuje i na otvorenom, ali su u glavnom hoteli ti koji su atraktivni i prave savršenu žurku uz hranu i piće u novogodišnjoj noći. Ipak, prava lepota se krije u turističkoj ponudi za novogodišnje praznike, kupanje u otvorenim bazenima, spa usluge, šetnje po prirodi koja je zimi još i lepša…

Nadamo se da smo vam dali neke ideje da doček 2024.godine bude nesvakidašnji i za pamćenje. Brzo odlučite gde za Novu godinu jer se mesta svuda popunjavaju i rešite to glavno pitanje. Onda je sve lakše i provod će biti odličan.