Menu Close

Beogradske muzičke noći – raznolikost koja oduševljava!

izlazak

Beograd, grad koji živi danju i noću, poznat je po svojoj živahnoj muzičkoj sceni koja svakom posetiocu može ponuditi nešto jedinstveno. Scena i zvuk menjaju se od ulice do ulice. Beogradske muzičke noći su mozaik različitih kultura i uticaja, gde tradicionalni balkanski zvuci susreću moderne ritmove, a svaki klub ili bar ima svoju priču koja čeka da bude ispričana. Ova muzička raznolikost nije samo zabava, ona je odraz bogate istorije i kosmopolitskog duha grada koji nikada ne spava.

Port by Community za urbanu ekipu

nocni zivot beograd

Port by Community – mesto koje je brzo postalo omiljeno za urbanu ekipu. Ovaj moderno dizajnirani prostor ne samo da pruža izuzetan vizuelni doživljaj, već i muzički portfolio koji zadovoljava ukuse najzahtevnijih ljubitelja savremenih žanrova. 

U Port-u možete očekivati raznovrstan muzički program koji pokriva sve od elektronike, hip-hopa do techno zvuka, sa nastupima izvanrednih DJ-eva iz zemlje i sveta. 

Osim dobre muzike, Port by Community je poznat i po lepom ambijentu. S prostorom koji se otvara prema reci, posetioci mogu uživati u osvežavajućem povetarcu i pogledu na vodu, što daje posebnu čar izlasku. 

Port vas pogotovo neće razočarati u letnjim večerima, kada je pun pogodak izlazak na otvorenom i sa bliskim prijateljima. Završetak nedelje uz osvežavajuće piće i u dobrom društvu je sve što vam je potrebno. 

Komitet u Beogradu kao epicentar noćnog života

Komitet je jedan od klubova, koji su se sa razlogom našli na “To do” listi, turista i lokalaca. Energičan i uvek pun, sa profesonalnim osobljem i dobrom muziku, Komitet svim poseticima, na ukazanom poverenju uvek uzvrati nezapamćenom žurkom.

Enterijer kluba je “presvučen” luksuzom, sa modernim detaljima i osvežavajućim dekorom u vidu zelenila, pa tako podseća na pravu oazu, sa posebnim šarmom, usred gradske sredine. 

Muzički program u Komitetu je pažljivo biran da pruži samo najbolje iz sveta elektronske, house i pop muzike, sa čestim gostovanjima poznatih DJ-eva i muzičara. Svaka noć je drugačija i donosi novu avanturu, što Komitet čini jednim od najdinamičnijih mesta u gradu. 

Jazz bašta – oaza mira za ljubitelje džeza

Ukoliko tražite mesto gde možete uživati u umirujućim zvucima džeza i opustiti se od gradske vreve, Jazz bašta u Beogradu je pravo mesto za vas. Ovaj jedinstveni lokal smešten je u zelenilu jednog od gradskih parkova i nudi savršeni spoj prirode i muzike, stvarajući atmosferu koja očarava svojom jednostavnošću i elegancijom. 

Prostor bašte je dizajniran tako da svako može naći svoj kutak. Bilo da ste došli sami ili sa društvom, možete se udobno smestiti i prepustiti magiji džeza. Program je raznolik i obuhvata nastupe kako lokalnih tako i internacionalnih jazz muzičara, često upotpunjen sa posebnim tematskim večerima koje obogaćuju iskustvo. 

Atmosfera je intimna i prijatna, idealna za one koji traže mirniji izlazak. Pored muzike, Jazz bašta nudi i izvanredan izbor pića, uključujući razne vrste vina, koktela i klasičnih pića koja savršeno pristaju uz jazz muziku. 

BitefArtCafe – kultura i provod

jazz svirka

BitefArtCafe je pravo odredište za one koji žele da dožive nešto više od uobičajenog izlaska, nudeći spoj vrhunske zabave i kulturnog uživanja.

Enterijer BitefArtCafea odražava njegovu umetničku dušu, sa umetničkim delima koja krase zidove i modernim, ali udobnim nameštajem koji stvara toplo okruženje. Ovde, posetioci mogu uživati u raznovrsnim kulturnim događajima, od jazz koncerata i avangardnih pozorišnih predstava do književnih večeri i filmskih projekcija. 

Svakog meseca, BitefArtCafe nudi novi program koji reflektuje trenutne kulturne trendove i daje priliku lokalnim i međunarodnim umetnicima da predstave svoje radove.

Osim impresivnog programa, BitefArtCafe je poznat i po svojoj izvanrednoj usluzi i kvalitetu ponude. 

Bitef pruža jedinstvenu priliku da se kultura doživi u neformalnom, ali izuzetno bogatom okruženju. Bilo da dolazite da uživate u umetnosti, muzici ili jednostavno želite da popijete piće u inspirativnom okruženju, Bitef nudi nezaboravno iskustvo koje povezuje kulturu sa noćnim životom Beograda na najlepši mogući način.