Menu Close

Beli grad

Zima je vreme kuvanog vina i đumbirnih kolačića. Vreme kada ušuškani u toplo ćebe uživate u maratonskom gledanju serija ili u šetnji parkom deleći svoje novogodišnje odluke i pouke sa prijateljskim licem. Zima je period kada vam svaki deo ulice, četvrti ili grada postaje blizak poput doma.

Beli pokrivač svojim besprekornim izgledom čitav Beograd čini ujednačenim. Snežne klupe, krovovi, ceste i automobili mogu se videti na svakom uglu. Iako je pejzaž jednolik, opet se ne čni monotonim. Kružni tok slavije, sa svojom harmoničnom melodijom i prazničnim šarenilom budi euforiju grada. Ukrasi na svakoj uličnoj rasveti, prodavnici i restoranu izmamiće dobro raspoloženje u ljudima mimo hladnoće.

Beograd je grad koji je idealan za posetu ili život u bilo koje doba godine. Iako je kontinentalan, naša očekivanja i potrebe su zadovoljene tokom čitave godine. Beostan vam nudi mnogobrojne stanove na različitim lokacijama grada. Beograd sa „jedne i sa druge strane reke“ se razlikuje po geografskim karakteristikama i načinu života, ali iznajmljivanjem stana na bilo kojoj beogradskoj lokaciji videli biste da vam svaka pruža sve ono što vam je potrebno za sjajan život.

Mnogi uoči Nove godine sabiraju utiske o prethodnoj. Razmišljaju na čemu su zahvalni, šta ne žele da zaborave i šta su sve lepo proživeli. Mnogima Nova godina označava nov početak, poput novog poglavlja u knjizi. Neki odluče da će početi sa dijetom, neki da će promeniti boju kose, neki posao, a neki mesto življenja. Nije bitno da li želite da promenite stan jer vam treba potpuno nov početak, nista zadovoljni izgledom, ili vam treba neki na lokaciji bližoj vašem poslu, jer dokle god imate potrebu da promenite svoje okruženje ne dozvolite sebi da zbog lenjosti, navike ili straha ne učinite sebi tu uslugu.

Izdavanje stanova Beograd nekada ume da bude mučno pogotovo kada u mislima imate već jasnu sliku onoga šta je vama potrebno. Teško je naći stan čijim iznajmljivanjem sve kockice dolaze na svoje mesto. Međutim, nekad uspete da nađete nešto još bolje od očekivanog kada niste ni slutili da je to moguće. Da biste uspeli da izvojevate stan iz mašte, trebalo bi da sumirate svoje kriterijume kao i da uvidite kolika je njihova važnost.

Na primer, ako vam je potreban stan koji je trosoban, oni koji nisu takvi sigurno padaju u vodu. Dakle, ovaj kriterijum je presudan. Koji deo grada je u pitanju, zgrada, sprat, kvadratura, da li je opremljen stan ili ne samo su neki od bitnih karakteristika. Naravno, na vašu listu prioriteta možete dodati sve ono što smatrate bitnim. Ljubazni susedi, škole, obdaništa i parkovi u blizini stana mogu poprilično da vam ulepšaju i olakšaju život.

Mnogi zimu ne vole zbog niskih temperatura, oštrog vetra i lapavice. Traženjem lepšeg i dubljeg smisla u svemu, pa čak i u zimskim danima, zimski period za vas poprimiće drugačiji ton.