Menu Close

Topla kućica za pse

Iako je malo zakasnila na pragu nam je hladna zima, a naši najdraži ljubimci zele topli dom baš kao i mi. Prvi sneg nam je već zakucao na vrata. A da li je i na vrata vašeg ljubimca?  Dugo leto i prohladna jesen i nisu zahtevali posebno razmišljanje o utopljavanju doma vašeg ljubimca. Ukoliko ne možete vašem psu obezbediti zatvoreni prostor koji bi bio idealan, možete pogledati i nekoliko ideja kako da napravite kućicu i ugrejete ga tokom hladnih dana.

Ideje kako opremiti kućicu

Kućica od drveta je ono što svakodnevno viđamo, ali morate znati da se one natapaju ukoliko ih ne premažete određenim sredstvima. Takođe trebate je pokriti i obložiti nepromočivim materijalom ,nađite mesto u dvoristu koje nije udarno za smetove i jake vetrove.

Niske temperature zahtevaju da im obezbedite, mekano i udobno ćebe ili neki materijal koji će biti termo izolacioni za kućicu vašeg psa. Lep san i toplota učiniće vašeg pas radosnim i veselim i tokom hladne zime.

Koja rasa voli zimu

Neke vrste psa imaju veoma gustu dlaku i sami sebe greju dovoljno, te se njihov vlasnik ne mora brinuti o njihovomutopljavanju. Ali zato leti dobro treba razmisliti kako ih rashladiti. Sibirski haski, Aljaski malamut su neke od vrsta koje obozavaju zimu i imaju veoma gustu i debelu dlaku. Njihovo uzivanje tokom zime i igre u snegu su prava radost.

Odličan poklon s ljubavlju

Zima nam donosi i novogodišnje praznike kao i vreme za poklanjanje najdivnijih poklona, zato izaberite psa i usrećite svog prijatelja. Imena za pse možete staviti na spisak pa zajedno izabrati. Ukoliko niste u mogućnosti za izdvajanjem novca, psa možete naći i na našem sajtu, potražite psi na poklon i divan poklon za vašeg prijatelja je sigurno tu.