Menu Close

Kako povoljno kupiti kvalitetnu zimsku mušku jaknu?

Kvalitetne muške jakne su moderne, lako se kombinuju, tople su, ali i koštaju često nekoliko desetina hiljada dinara pa nisu svima lako dostupne. Ipak, jednom kupljene omogući će godine nošenja i čine dobro uložen novac, samo treba pronaći odličan popust.

Ne pristajte na kompromise i nepraktična, a jeftina rešenja. Nekvalitetne jakne se često unište posle samo jedne sezone, krojem obično ne odgovaraju, a uz to nisu uvek ni dovoljno tople ni prijatne za nošenje.

Mi smo za vas spremili savete kako da odaberete jakne u trendu, ali i razloge zašto da je kupite sada kada je sezona na izmaku. Nastavite sa čitanjem i pogledate sve detalje u nastavku teksta.

Kako prepoznati kvalitetnu mušku jaknu?

I muška moda se menja iz sezone u sezonu pa se i zimske jakne dizajniraju drugačije. Stilisti često preporučuju potpuno različite modele, ali u svakoj liniji uvek je zastupljena i klasika kao model koji je univerzalan.

Klasične kvalitetne jakne su uvek moderne jer pružaju toplotu i eleganciju koja ne mora da slepo prati trendove već i da ih na umeren način uklopi sa odevnim komadom.

Da bi jakna zadovoljila potrebe treba da pre svega pruži osnovne prednosti – da zaštiti telo od hladnog vremena dokle god se boravi napolju.

Sve započinje sa odličnim punjenjem koje je lagano, toplo i prijatno za nošenje. Reciklirani poliamid je jedan od dobrih načina da se u tekstilnu industriju unesu promene koje doprinose očuvanju naše planete.

Ipak, sama ispuna nije dovoljna pa je platno vodootporno, kvalitetno, a šavovi kritički zalepljeni tako da je završna obrada savršena.

Jakna treba i da „diše, da obezbedi odličnu izolaciju bez znojenja tela, ali toplotu bez prodiranja hladnog vazduha. U tome pomažu odlična kapuljača koja je kod nekih napravljena kao produžetak kragne, a kod nekih se skida i postavlja po potrebi.

Osim toga, važno je i da jakna ima podešavanja za deo oko ruku i struka jer se tako osigurava toplota i prijatno nošenje. Što je važno kod svih vrsta, a ne samo kod skijaških jakni.

Kvalitet je jedna strana popularnih modela jakni, ali svakako je važno i da su dizajnirane prema zahtevima savremenog muškarca, a to znači i da moraju da zadovoljne estetske standarde da bi bile odabrane.

Predlažemo, ovde pogledajte muške jakne kao odličan predlog za odabir modela koji su kvalitetni, a imaju i odlične cene. To je najbolji način za kupovinu skupih odevnih komada vrlo povoljno.

Klasičan kroj je uvek u modi

Stilovi se smenjuju, ali klasika je neprolazna. Upravo je to ono što treba posedovati i što se vrlo često nosi bez obzira na uzrast ili izgrađen stil.

Svako treba da ima makar jedan model klasične zimske jakne jer se one uklapaju i uz poslovnu garderobu i uz kežual stil, ali i kao topla jakna tokom boravka na planini.

Ravan kroj koji je srednje dužine odgovara različitim potrebama i može se nositi i uz poslovne kombinacije, ali i uz džins. Pristajaće muškarcima koji su različito građeni i na svakom će izgledati kao da je napravljena specijalno za njega.

U modi su jakne koje su jednobojne, zemljanih tonova, ali i tamno teget, tamno žute i maslinasto zelene koje su ukrašene sa velikim džepovima i zanimljivim šniranjem. Popularne su i „pumparice“, ali njih češće biraju mlađe osobe pa su to dva najpopularnija modela i jakne koje svi muškarci vole.

Iskoristite popuste na kraju sezone za najpovoljniju kupovinu

Savršena jakna je sada mnogo povoljnija, a nekada su ti popusti čak i veći od 50%. pošto se rasprodaju poslednji komadi pred novu sezonu.

Klasične jakne su popularne svake sezone pa neka vas ne brine mogućnost da ćete sada kupiti nešto što neće biti popularno tokom sezone jesen-zima 2024/2025. Sada je pravo vreme za kupovinu jer su velike akcije i popusti tek počeli pa je puno različitih veličina u ponudi. To znači da ćete imati i veliki izbor i sigurno je da ćete odabrati model koji vam savršeno odgovara.

Pratite ponudu jer će uskoro biti promotivne cene prolećne kolekcije što je odličan način da povoljno nabavite i druge odevne komade: prolećnu jaknu, muške majice, pantalone ili obuću. 

Posetite online prodaju i pored novca uštedite i vreme za kupovinu, odmah odaberite model i veličinu i neka vam nova jakna bude dostavljena na kućnu adresu. 

Uvek na prvom mestu tražite kvalitet jer je takva odeća udobna, ne menja se ni nakon dužeg perioda nošenja, a i uvek je moderna. Ako sada razmišljate o budućoj zimi, imaćete spremnu jaknu za prve hladne dane pred kraj 2024.godine, atraktivnu i udobnu, a plaćenu duplo jeftinije nego što to ona vredi.