Menu Close

Global Webmasters – Izrada sajta

Global Webmasters je firma u Beogradu, koja se pretežno bavi izradom sajta. Izrada sajta je primarni posao ove firme, ali pored toga ova firma se uspešno bavi i SEO optimizacijom, grafičkim dizajnom, profesionalnom fotografijom kao i marketingom na internetu. Sve skupa – celokupnim pristupom na internetu.

Izrada sajta

Izrada sajta

Izrada sajta je osnovna delatnost firme Global Webmasters. Internet sajtovi se programiraju u programskom jeziku PHP, korišćenjem MySQL baze podataka, kao i svih neophodnih script jezika. Moguće je izraditi potpuno unikatan sajt, gde dizajner crta glavne stranice sajta, i to se dostavlja klijentu u slici. Tek kada klijent odobri dizajn u slici, radi se na programiranju sajta, gde se sada svi dizajni programiraju i na taj način čine sajt.

Global Webmasters je razvio svoj CMS sistem – Dajbog koji se prilagođava sajtu kojim upravlja. Ovde je urađena bitna razlika od svih ostalih, besplatnih CMS sistema, gde se sajt prilagođava CMS-u, a ovde je to potpuno obrnuto, CMS sistem se dorađuje za svaki sajt, kako bi klijent mogao da upravlja svim informacijama na sajtu.

Marketing

Global Webmasters nudi odličan internet marketing i celokupno prisustvo na internetu.
Od optimizacije sajta pa sve do oglašavanja na Google-u ili Facebooku (Instagramu). U svojoj ponudi oglašavanja nudi i odlične dinamičke oglase, koji se mogu podesiti tako da jure moguće klijente baš sa informacijama koje ih zanimaju. Ovaj vid oglašavanja je jedan od trenutno najpopularnijih u svetu, a mislimo i da će i u budućnosti ovaj vid marketinga biti znatno iskorišćeniji.

Uz izradu internet prodavnice Global Webmasters nudi povezivanje sa raznim sistemima za naplatu, kao što su povezivanje sa Banca Intesa sistemom, sistemom Komercijalne banke, ili All Secure procesorskom kućom koja se bavi naplatom preko internet karticama.

Svakako preporučujemo da pogledate šta sve nudi ova firma, pa ako se odlučite, kontaktirajte ih, nećete zažaliti.

Pogledajte i naše druge tekstove iz kategorije Turizam.